12 juli 2011

Pecan pie

Dit is de klassieke pecan pie zoals die in het zuiden van de Verenigde Staten veel gegeten wordt. Er zijn oneindig veel variaties op mogelijk, maar de originele versie is natuurlijk niet te versmaden. Dit recept is hartstikke eenvoudig, maar het moet wel even in de oven.

Wat heb je nodig?

- 3 losgeklopte eieren
- 250 gram suiker
- 225 ml maissiroop (of andere glucosestroop)
- 2 eetlepels gesmolten boter
- 1 theelepel vanille
- 175 gram pecannoten
- 1 ongebakken taartbodem (ca. 23 cm doorsnede)

Hoe ga je het maken?

Verwarm de oven voor op 175°C.

Klop de suiker, siroop, boter en vanille door de eieren. Schep de pecannoten door het mengsel heen en schenk het in de taartbodem.

Bak de taart in ongeveer 50-55 minuten gaar en laat hem even afkoelen.

© 2010 - 2019 MixMyMix

 

Je kunt niet reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in als je al een gebruikersnaam hebt, of registreer je gratis!

Inloggen

Gebruikersnaam      
Wachtwoord     Klik hier als je je
wachtwoord bent vergeten
       

Zoeken in recepten

Archief

Poll

Wat vind je van Onze Mixen?

Geweldig! Dit is wat ik zocht!
Een erg leuke vernieuwing.
Ik vind het leuker om zelf te mixen.
Ik vind het aanbod nog wat weinig.
Ik zou het zelf niet gebruiken.
Wat is Onze Mixen?

Resultaten Stemmen

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2019 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven