Wie, wat en waarom?

MixMyMix is een initiatief van
twee hardwerkende vierdejaars
studenten, Erwin Rietveld en
Kostas van Ruitenbeek. Wij volgen
beiden de opleiding Interactieve
Media aan de Hogeschool van
Amsterdam. MixMyMix is
ontstaan uit een afstudeerproject
en inmiddels uitgegroeid tot een drukbezette website, waar jong en oud naar hartelust hun eigen ingrediënten kunnen mixen.


Het hele MixMyMix concept is begonnen toen wij bij een verjaardag waren. Nadat we wat gedronken hadden, werden er schaaltjes met gemengde nootjes en rozijnen op tafel gezet. We hadden best trek, dus namen beiden een flinke hand. Helaas proefden we een smaak die we niet hadden verwacht. Bah, het was kokos. Dat vonden wij echt niet passen bij de al zoete smaak van rozijnen. We visten dus alle kleine kokoschipjes uit de mix, wat natuurlijk niet echt praktisch is. Maar je moet toch wat. Een paar vrienden vonden de kokos juist weer erg lekker in deze mix. ‘Tja, iedereen heeft zijn eigen smaak’ dachten we en dat zette ons verder aan het denken.

We vroegen ons af waarom we in de winkel eigenlijk niet gewoon onze eigen mix konden maken. Bijna altijd zit er in zo’n kant-en-klare mix wel iets wat je er eigenlijk niet in wilt. Dat moest anders kunnen, daar waren we het over eens. Na nog een biertje en een paar handjes gefilterde notenmix was het idee geboren! Noten, vruchten, graanvlokken, chocolade en al het andere wat we maar konden bedenken zou je toch makkelijk online met elkaar moeten kunnen mengen! Simpel en snel onze eigen persoonlijke mixen maken, dat is wat we wilden. Daar zijn we voor gegaan. In onze afstudeerjaar hebben wij MixMyMix tot leven geroepen.

Wij hebben ontzettend veel tijd in de opbouw van dit project gestoken en al met al durven we te zeggen dat er een waar festijn aan mixmogelijkheden uit is ontstaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te mixen. We hopen dan ook dat je net zoveel plezier zult hebben tijdens het maken van jouw eigen mix als wij hebben gehad tijdens het bedenken en bouwen van MixMyMix.nl.

Wij denken biologisch!

Bij MixMyMix hechten wij veel waarde aan je gezondheid. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar het is nu eenmaal ook voor ons belangrijk dat jij gezond en wel kunt genieten van onze heerlijke mixen. Zonder jou zou MixMyMix natuurlijk niet bestaan.

Naast jouw gezondheid gaan wij echter ook bewust om met de omgeving waarin wij allemaal leven. Zover mogelijk zullen wij altijd proberen natuurvriendelijke en duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken. De verpakking van de mix die je bij ons bestelt is bijvoorbeeld zonder oplosmiddelen gemaakt, maar weet je mix toch goed luchtdicht te verpakken zodat ie lekker lang vers blijft. Bovendien zijn al onze producten biologisch; een biologisch product herken je aan het EKO-logo. Wij staan eigenlijk gewoon voor biologisch en duurzaam en willen het beste van beide werelden combineren in lekkere én gezonde voeding!

 

Voor de pers

Het is mogelijk contact op te nemen met MixMyMix voor vrij gebruik van logo’s en productafbeeldingen in drukwerk of online toepassingen. Neem daarvoor contact op met de MixMyMix redactie via het contactformulier.

Meer informatie opvragen

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of over een onderdeel van de MixMyMix-website? Je kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier.

Mail MixMyMix

Blijf op de hoogte

Volg MixMyMix via een RSS-reader, zoals iGoogle of Live Bladwijzers.

Lees verder

Betaalmogelijkheden

Of je nu zelf een mix maakt of een van onze keuzes bestelt, altijd gaat de betaling veilig en snel met iDeal of een creditcard. Via je eigen bank, in een veilige omgeving.

Betaalmethodes

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven