Blijf op de hoogte

Terug naar Info

Blijf op de hoogte

Volg MixMyMix via van onze RSS feed. Zo ben je continu op de hoogte van kortingen, specials, prijsvragen en nieuwe ingrediënten!


RSS Feeds

RSS is een afkorting van Really Simple Syndication, waarmee je je op de vernieuwingen van deze website kunt abonneren. Zodra er een nieuw artikel op MixMyMix verschijnt dan krijg je daarvan een seintje. Dit gebeurt door middel van RSS Readers, zoals Live Bladwijzers in Firefox of iGoogle.


De MixMyMix beleving: What’s Your Taste?

MixMyMix is gelanceerd met de campagne ‘what’s your taste?’. Met deze leus willen wij benadrukken dat iedereen zijn eigen smaak heeft en hier trots op moet zijn. Bij MixMyMix mix je enkel wat jij lekker vindt! Hier onder vindt je een overzicht van onze crossmediale campagne.

Social Media

De Social Media zijn fanpagina’s van Hyves, Twitter, Facebook, Wordpress en Flickr met het laatste ‘underground’ nieuws, campagne updates en andere leuke extra’s.

MixMyMix vrachtwagen

De MixMyMix vrachtwagen rijdt door het land om meer mensen met MixMyMix bekend te maken. Let goed op, want achterop de vrachtwagen kun je een kortingscode vinden!

YouTube Video

Om nog duidelijker te maken dat het jouw keuze is hebben wij een filmpje gemaakt. Ik wil die en die en die en die! Voor de mensen die niet kunnen kiezen en daarom maar altijd alles nemen!

Posters en digital boards

In het Singelgrachtgebouw van de Hogeschool van Amsterdam hangen op vrijwel alle afdelingen posters van MixMyMix. Iedereen heeft een andere smaak, zo ook op de posters! Ook hebben wij de digitale borden in de school van een reeks heerlijke ingrediënten voorzien, als voorproefje van wat je op MixMyMix.nl kunt verwachten. 

 

Ansichtkaarten en perspakketten

Naar verschillende persadressen hebben wij een gepersonaliseerd MixMyMix verrassingspakket gestuurd. Een speciaal ontworpen verpakking met daarin twee heerlijke mixen en een verwijzing naar de website. Vooraf kregen de persadressen om de dag een ‘teaser’ in de vorm van een ansichtkaart met de opdruk van onze MixMyMix posters.

 

 

 


Social media

Heb je een profiel op Hyves, een account op Twitter? Voeg MixMyMix toe aan je netwerk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Bovendien maak je dan kans op kortingen en leuke prijzen!


 

 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of over een onderdeel van de MixMyMix-website? Je kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier.

Mail MixMyMix

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven