Veelgestelde vragen

Terug naar Info

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over MixMyMix? Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die je vast verder helpen. Staat je antwoord er echt niet tussen, dan mag je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.


Zijn jullie echt biologisch?

Al onze producten zijn gecontroleerd en goedgekeurd door Skal. Wij zijn er trots op dat wij ons een volledig biologische onderneming mogen noemen. Wij hameren erop dat deze gezonde en verantwoorde trend zich voortzet in Europa!

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren op het moment betalingen via iDeal, CreditCard en MisterCash.

Ik wil meerdere type mixen in één keer bestellen!

Dat kan, wanneer je bijvoorbeeld een mueslimix hebt afgerond en hem klaarzet op de bestelpagina, kun je een nieuwe mix beginnen. Later kun je de mixen in één bestelling betalen.

Kan ik mijn mix opnieuw bestellen?

Ja dat kan binnenkort. Op je profielpagina staan je laatste 10 mixen getoond en die kun je dan met één druk op de knop opnieuw bestellen. Houd je profiel in de gaten om te kijken wanneer je je mix opnieuw kunt bestellen.

Ik woon in het buitenland, kan ik bij jullie bestellen?

Natuurlijk, let wel op dat wij hiervoor extra verzendkosten bij je in rekening moeten brengen. Hoeveel? Dat hangt af van waar je bestelling heen moet; je kunt ons altijd even mailen over de kosten via het contactformulier.

Kan ik een mix nog wijzigen als ik hem heb klaargezet?

Nee, helaas is het niet mogelijk een klaargezette mix nog aan te passen.

Hoeveel mixen kan ik tegelijk bestellen?

Je kunt er meer bestellen. Van ieder type mix kun je op de bestelpagina aangeven dat je er maximaal 10 wilt hebben. Let wel op dat je wanneer je een nieuwe mix begint eerst je andere mix klaar zet door hem af te vinken op de bestelpagina.

Hoe zit het met de opbouw van de mueslimix?

Met de mueslimix is het mogelijk een voedzame combi te maken van alle ingrediënten die wij aanbieden, van graanvlokken tot zoetwaren. De ruimte die je na het mixen in de zak overhoudt, wordt afgevuld met de basis (graanvlokken of muesli) die je hebt gekozen. Wanneer je bij een kleine verpakking (500 gram) 450 gram van de zak hebt gevuld met bijvoorbeeld noten en zuidvruchten, zal de resterende 50 gram worden uit je gekozen basis bestaan.

Hoe zit het met de opbouw van de snackmix?

De snackmix bevat veel dezelfde ingrediënten als de mueslimix, er is alleen geen basis te kiezen (dus geen muesli, graanvlokken of andere ontbijtproducten). De zak wordt dus niet afgevuld. Wanneer je een kleine verpakking (300 gram) kiest en deze vult met 250 gram aan ingrediënten, is dat ook wat je krijgt. De snackmix wordt niet afgevuld met een basis ingrediënt zoals bij de mueslimix.

Hoe zit het met de opbouw van de koffiemix?

Met de koffiemix kun je verschillende koffiebonen mengen. De koffiemix wordt niet afgevuld met een basis. Stel dat je een kleine verpakking (250 gram) kiest en deze vult met 200 gram koffiebonen, dan krijg je ook 200 gram koffiebonen. Aan jou de keus of je de zak tot de nok toe vult of niet. Ook de koffiemix wordt dus niet afgevuld met een basis ingrediënt zoals bij de mueslimix. In de laatste stap van het mixen kun je aangeven of je gemalen of hele koffiebonen wilt. Dat ligt natuurlijk aan je koffiezetapparaat.

Wat is het verschil tussen de type mixen?

Zie de vragen over de opbouw van de mueslimix, de snackmix en de koffiemix.

Ik heb vragen over een ingrediënt.

Vragen over bijvoorbeeld de voedingswaarde van een ingrediënt kun je kwijt in het contactformulier. Vergeet niet het juiste onderwerp aan te geven, dat helpt ons je vraag sneller te beantwoorden.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij gebruiken je gegevens enkel en alleen om je bestelling goed af te handelen. Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet doorgegeven aan derden, dat zouden wij zelf ook niet prettig vinden.

Waarom kan ik bij een grote koffie enkel een gouden verpakking kiezen?

De grote 1kg verpakkingen hebben wij op het moment alleen nog maar in het goud. Misschien, als er veel animo voor is, dat wij later besluiten ook andere kleuren toe te voegen.

Ik ben allergisch voor bepaalde ingrediënten, kan ik alsnog een mix maken?

In principe wel. Voor mensen met een tarweallergie hebben wij bijvoorbeeld de tarwevrije muesli. Ook hebben wij altijd nog de koffiemix. Heb je echter een notenallergie dan raden wij aan eerst je huisarts raad te plegen, de producten van MixMyMix kunnen namelijk sporen van noten en pinda bevatten. Lees meer over allergieën in onze special over dit onderwerp.

Ik wil een oude mix aanpassen, kan dat?

Nee. Helaas is het niet mogelijk een oude mix aan te passen.

Waarom kan ik geen nieuwe mix maken?

Je hebt nog een andere mix open staan, maak deze eerst af en zet hem dan klaar op de bestelpagina of verwijder je mix. Hierna kun je een nieuwe mix maken. Let op: een verwijderde mix kan niet meer teruggehaald worden. Je moet dan weer opnieuw beginnen.

Kan ik meerdere mixen tegelijk bestellen?

Ja, je kunt maximaal 10 mixen tegelijk bestellen. Voor grotere oplages (ook voor zakelijke oplossingen) kun je contactmet ons opnemen.

Ik vind mijn mix niet lekker!

Als je denkt dat de kwaliteit van een ingrediënt niet in orde is, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vind je de combinatie niet lekker? Sorry, maar dan raden wij je aan de mix aan een vriend(in) cadeau te geven. Wij bieden je erg veel ingrediënten om je eigen mix samen te stellen, maar het is en blijft natuurlijk je eigen keuze wat je met elkaar mengt.

Waarom betaal ik een basisprijs?

In de basisprijs zitten de transactiekosten van de betaling en de productiekosten verwerkt. Het is vrij arbeidsintensief werk om voor iedere klant apart te mixen. Normaal gesproken worden er gewoon flink wat kilo’s van een aantal ingrediënten met elkaar gemixt, maar bij MixMyMix maakt niemand hetzelfde; een gepersonaliseerde mix vraagt dan ook veel meer aandacht. Daarom zijn wij genoodzaakt deze basisprijs te berekenen, anders halen wij de kosten er niet uit en het project moet natuurlijk wel blijven lopen.

 

Blijf op de hoogte

Volg MixMyMix via een RSS-reader, zoals iGoogle of Live Bladwijzers.

Lees verder

Stuur jouw verhaal

What’s Your Taste?

Stuur ons in een korte samenvatting wat jij met muesli maakt, iets bijzonders dat er is gebeurd of een leuke ervaring met een van je gemaakte mixen. Welke ingrediënten zou jij bijelkaar doen?

Laat het ons weten

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven