Persberichten

Terug naar Info

Persberichten

Ben je op zoek naar persberichten over MixMyMix. Die kun je hier allemaal vinden.


Studenten lanceren online ontbijt-, snack- en
koffiemix service

Online je eigen ontbijt, snacks en koffie mixen kan vanaf 28 januari 2010 op de website van MixMyMix.nl! Maak de lekkerste mixen voor je vrienden, familie, geliefde en natuurlijk voor jezelf.

Twee ‘Interactieve Media’ studenten lanceren 28 januari 2010 een website waar bezoekers zelf online nootjes, fruit, chocolade en andere ingrediënten kunnen mixen. Het duo is het zat om steeds maar kant en klare mixen in de supermarkt te kopen. Daar zit volgens hen altijd wel wat in wat je niet lust. Ze zien een grote markt in de food- en giftbranche, omdat je op de MixMyMix.nl je eigen mix helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo kun je je eigen mix een naam geven, de kleur van de verpakking kiezen en er een afbeelding of foto op plaatsen. Ook denken de studenten de biologische sector aan te spreken, omdat hun producten allemaal biologisch zijn.

Komende week zal de campagne ‘What’s your taste?’ van start gaan om bekendheid rond MixMyMix te genereren. De campagne speelt in op het feit dat iedereen een eigen smaak heeft en deze ook wil uiten. De studenten zetten onder andere veel in op social networks en mond-tot-mond reclame, maar ook print reclame wordt gebruikt. Om de site aantrekkelijk en levendig te maken is er een uitgebreid magazine aanwezig met o.a. recepten, specials en interactieve onderdelen waarin klanten hun zelfgemaakte mix met anderen kunnen delen. De website zelf is voorzien van vrijwel alle moderne digitale voorzieningen en accepteert betalingen via iDeal, PayPal en CreditCard.

Het concept MixMyMix is als studieproject opgestart en uitgegroeid tot een compleet bedrijf. In samenwerking met BudgetBulk, een biologische groothandel, wordt er voor gezorgd dat alles professioneel en klantvriendelijk verloopt; zowel op de website en in de campagne als op logistiek en administratief vlak. Op de website zijn drie type mixen te maken; ontbijt-, snack- en koffiemixen. Klanten kunnen dus naast ontbijtproducten en snackmixen , ook koffiebonen met elkaar mengen voor hun ideale wake-up koffie. Het team achter MixMyMix gelooft in de lekkere, gezonde en bovendien ook in de eerlijke eigenschappen van hun producten en laat zien dat deze drie punten prima gecombineerd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MixMyMix:
Contact: info@mixmymix.nl
Tel: +31-(0)75-614 18 21
Website: http://www.mixmymix.nl
Lancering: 28 januari 2010
Branche: Online Foods & Gifts

 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of over een onderdeel van de MixMyMix-website? Je kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier.

Mail MixMyMix

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven