Archief Specials

Terug

Archief (18 berichten)

 

 
16 april 2012

Pecannoten

De naam “pecan” komt uit het Algonkish, een groep talen de gesproken werd - en door een klein aantal mensen nog gesproken wordt - door een deel van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. Het betekent iets als “een noot die je met een steen moet kraken”, omdat de schil erg hard is. Europeanen m..

Lees dit artikel

26 maart 2012

Vrolijk pasen!

Tot en met Pasen staat MixMyMix helemaal in het teken van de lente. We hebben vier splinternieuwe, heerlijke recepten om de perfecte paasbrunch te creëren. Er is voor iedereen wat wils: met een paasbrood, quiche of paaskoffie kan je brunch haast niet meer misgaan! We hebben zelfs een amandelspijsmix, zod..

Lees dit artikel

 
5 maart 2012

Cashewnoten

Hoe vaak eten we niet iets waarvan we eigenlijk geen idee hebben waar het vandaan komt en hoeveel werk verricht moet worden voor het op ons bord ligt? In deze editie hebben we meer informatie over de cashewnoten. Cashewbomen komen oorspronkelijk uit Brazilië, maar halverwege de zestiende eeuw hebben de Po..

Lees dit artikel

16 januari 2012

Alles over allergie

Bij MixMyMix willen we graag dat iedereen gezond en lekker kan eten. Daarom zullen we hieronder uitleggen wat een (voedsel)allergie precies is en hoe je ermee om kunt gaan. Gelukkig hoeven lang niet alle allergieën te betekenen dat je je lievelingseten niet meer kan eten. Wat is een allergie? Als je erge..

Lees dit artikel

 
14 juni 2011

Afslanken met MixMyMix

Iedereen heeft wel eens van die dagen dat de broek opeens te strak lijkt te zitten. Gelukkig hoeft dat niet meer te betekenen dat je alles wat lekker is moet laten staan. Deze special geeft je een aantal tips om helemaal klaar te zijn voor de komende zomer. Waar moet ik op letten? Natuurlijk is het belan..

Lees dit artikel

25 januari 2011

Gevriesdroogde vruchten onder de loep

Ken je dat? Van die trendy nieuwe woorden die je opeens overal bij producten ziet staan, waarvan je eigenlijk nog niet helemaal weet wat ze precies inhouden? Nou, de laatste tijd hoor je steeds meer kenners praten over gevriesdroogde producten. Zo ook bij MixMyMix. Wij zullen je dan ook eens haarfijn uitlegge..

Lees dit artikel

 
24 augustus 2010

Tarwevrije muesli

Sinds vandaag hebben we ook een tarwevrije muesli in het assortiment met kan en klare mixen. Voor iedereen die gevoelig is voor tarwe zou dit een uitstekende vervanging kunnen zijn. Het is net zo lekker als gewone muesli, maar heb bevat geen tarwevlokken. Pas wel op als je zwaar allergisch bent voor één ..

Lees dit artikel

9 juni 2010

Muesli voor beginners

In elke supermarkt of natuurvoedingswinkel vind je een ruime keuze aan mueslis. Er zijn soorten met extra veel noten, of juist veel fruit, maar heb je je wel eens afgevraagd waar muesli vandaan komt? De voorloper van de muesli zoals we die vandaag de dag kennen, komt uit Zwitserland. De arts Maximilian Osk..

Lees dit artikel

 
3 mei 2010

Kasha

Granen heb je in alle soorten, maten en smaken. Iedereen heeft wel eens van tarwe, haver of rogge gehoord, maar ook de minder graanproducten als quinoa en kasha zijn erg lekker en gezond. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je misschien niet iets door je muesli wilt wat je niet kent, zetten we deze week de k..

Lees dit artikel

20 april 2010

MixMyMix @ Zuiderzeemuseum

Ons kraampje in het Zuiderzeemuseum was een succes. We stonden buiten in het zonnetje en hadden meer dan genoeg lekkers voor iedereen die wat wilde proeven. De kaneelamandelen waren het meest populair. Zowel kinderen als volwassenen konden de suiker-kaneelnootjes niet weerstaan! Naast allerlei snacks, hadden ..

Lees dit artikel

 
14 april 2010

Sporten met MixMyMix

Nu het weer steeds mooier wordt en iedereen steeds meer buiten komt, is het een goed moment om aandacht te besteden aan het ideale eten voor sporters. Of je nou af en toe eens naar de sportschool gaat of elke dag een paar kilometer hardloopt, MixMyMix heeft allerlei heerlijke en voedzame dingen voor je. Go..

Lees dit artikel

18 maart 2010

Als de lente komt...

... dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam. Duizend gele, duizend rode. Het voorjaar lijkt zo langzamerhand weer om de hoek te komen en hoewel het vast nog even duurt voor het langer dan een paar dagen zonnig blijft, willen wij even aandacht besteden aan twee lekkere, lichte lentemixen. Tropische crunc..

Lees dit artikel

 
11 maart 2010

Hartelijk welkom aan lezers van oleuk

Oleuk.nl is een nieuwsbrief die - zoals de naam al doet vermoeden - elke dag een leuke website, winkel of activiteit in het zonnetje zet. Soms bespreken ze een goed boek, of een fijn mes, maar vandaag zijn wij aan de beurt! Hierbij willen we dan ook graag alle oleuk-lezers van harte welkom heten. De komen..

Lees dit artikel

2 maart 2010

Kant-en-klare mixen!

Nu MixMyMix alweer een maand in de lucht is, is het tijd om onze nieuwste feature bekend te maken. Naast de oneindige hoeveelheid mixen die je zelf kan bedenken, hebben we nu ook een selectie kant-en-klare mixen. Nu kun je dus ook terecht bij MixMyMix als je de enorme keus aan ingrediënten te overweldigend v..

Lees dit artikel

 
25 februari 2010

Wat is biologisch?

De laatste tijd zie je overal steeds meer biologische producten. Zelfs doodgewone supermarkten wijden er hele schappen aan, maar wat is het nou eigenlijk precies? Voor de uitvinding van bestrijdingsmiddelen was alle landbouw biologisch, maar de term zoals die vandaag de dag wordt gebruikt stamt uit de jar..

Lees dit artikel

2 februari 2010

Valentijnsdag

Nu het alweer bijna 14 februari is, wordt het tijd om te gaan bedenken wat je je valentijn dit jaar cadeau doet. MixMyMix heeft een aantal uitstekende tips voor je, want liefde gaat tenslotte door de maag. Al in de negentiende eeuw werden valentijnskaarten verstuurd, vooral in Groot Britannië. In eerste i..

Lees dit artikel

 
28 januari 2010

Ontbijtpret

Neem jij 's morgens de tijd voor een volledig ontbijt, of ga je met een lege maag de deur uit? Haast iedereen zegt dat ze wel weten dat ontbijt belangrijk is, maar dat ze simpelweg geen tijd of geen trek hebben. Gelukkig zijn onze MuesliMixen supersnel klaar - je doet er alleen wat melk of yoghurt bij en ..

Lees dit artikel

28 januari 2010

Papoea Nieuw Guinea koffie

Nieuw Guinea is een groot eiland even ten noorden van Australië. Het westelijk deel, Papoea, behoort bij Indonesië. Het oostelijk deel bestaat uit het onafhankelijke Papoea Nieuw Guinea, ook wel PNG genoemd. Papoea Nieuw Guinea is een land met een spectaculaire natuur en bestaat uit dichte regenwouden en ru..

Lees dit artikel

 

Zoeken

Downloads

Download gratis MixMyMix spullen om je computer op te vrolijken!

Bekijk alle downloads

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven