Archief Whats your taste?

Terug

Archief (6 berichten)

 

 
16 april 2012

Fruitige havermout

Op koude winterochtenden is er maar weinig lekkerder dan een warm, zoet ontbijt. Daarom was ik hartstikke blij met mijn eigen fruitige havermoutmix. Veel mensen hebben nogal een negatief idee bij havermout - dat het iets vies is wat alleen oude mensen eten - maar dat is totaal niet waar! Mijn mix zit boordevo..

Lees dit artikel

16 januari 2012

Ongelofelijke Power Mix

Mijn eerste mix bij jullie is direct een bijzonder lekkere combinatie geworden! Super krokant ook echt, helemaal top :) Ik was een beetje aan het experimenteren met ingrediënten en daar is de 'Ongelofelijke Power Mix' uitgekomen. Ik was vooral positief verrast over de melkchocolade hazelnoten; echt t..

Lees dit artikel

 
12 juli 2011

De Ochtendpepper

Ik heb mijn lekkere snackmix op de foto gezet. Dit zelfgemaakte kunstwerk heb ik nu al drie keer besteld en het is echt een topper voor in de ochtend. Laatst was een vriendin bij mij blijven slapen na een avondje met wat vrienden; erg gezellig maar we waren wel wat brak in devroege ochtend. Omdat ik net een m..

Lees dit artikel

6 januari 2010

Errow mix

Errow's Mix mix is erg lekker voor als je even geen zin hebt in dat eeuwige broodje kaas 's morgens.. Maar ook na het avondeten neem ik wel eens een kommetje met Errow's Mix! Lekker als toetje en lekkerder dan een bak vla. Ik zal even opsommen wat er in zit, dan kan je hem ook maken :): Krokan..

Lees dit artikel

 
6 januari 2010

Fresh Harvest

Als co-brein achter MixMyMix zal ik ook even laten zien wat ikzelf erg lekker vind om te mengen! Natuurlijk zijn onze meeste creaties al in ‘onze mixen’ opgenomen, maar deze wijkt weer iets af. Ik nam de Cranberry harvest mix als basis; een erg zoete mix waarbij de zoute pinda’s en de buine amandelen ..

Lees dit artikel

28 januari 2010

What's your taste?

Iedereen heeft een andere smaak, kies daarom alleen nog maar wat jij wilt bij MixMyMix.nl! De plek voor de allerlekkerste persoonlijke muesli-, snack- en koffiemixen! Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt te combineren! Maak kans op prachtige prijzen! Laat iedereen weten wat voor mixen jij hebt g..

Lees dit artikel

 

Zoeken

Downloads

Download gratis MixMyMix spullen om je computer op te vrolijken!

Bekijk alle downloads

Volg MixMyMix!

© 2010 - 2022 MixMyMix      Realisatie: Kostas van Ruitenbeek & Erwin Rietveld      Naar boven